Drawc Slawomir Bygg & Städ

Hej och välkomna till min blogg. Jag ska skriva ett inlägg och berätta för er om ett företag som har hjälpt mig att renovera. Jag är glad över att jag valde att anlita just Drawc Slawomir Bygg & Städ när det var dags för en köksrenovering i lägenheten på Södermalm. Det här är ett företag som kan hjälpa till med väldigt många olika saker inom bygg på Södermalm, vilket gör dem till ett användbart företag för många. 

 

Jag hörde mig för bland andra som fått hjälp med att renovera och bad om deras råd. Jag blev rekommenderad att anlita Drawc Slawomir Bygg & Städ av en annan person här i huset, som visade mig runt i sin bostad så att jag skulle få se vilket kvalitativt resultat Drawc Slawomir Bygg & Städ levererat i hennes bostad. Hon hade fått ombyggt till en öppen planlösning, men även köket var helrenoverat, och när jag såg mig runt där i hennes våning, konstaterade jag att det var ungefär ett sådant kök som jag också ville ha. Drawc Slawomir Bygg & Städ är ett av många olika företag som kan hjälpa till med bygg på Södermalm. I och med att vi nu är två nöjda personer här i mitt hus, så tänkte jag att jag ville rekommendera er just det här företaget som kan hjälpa er med renoveringsuppdrag, konstruktion, byggnation, tillbyggnad, ombyggnad med mera. De har så många olika tjänster att erbjuda, så de svarar nog bäst själva på vad de hjälper till med. Hör av er till dem om ni vill ha ett riktigt kvalitativt utfört arbete, eller besök deras hemsida. Ni kan känna er helt trygga med detta seriösa byggföretag!