Örkulla Bygg & Fastighetsservice

God morgon, god morgon! När det kommer till det här med att finna ett kompetent byggföretag för att få hjälp inom bygg i Uppsala där jag och många av mina trogna läsare bor så har jag förstått att det är flera av er som har haft lite problem med att hitta bra och seriösa företag. Det är en hel del som hört av sig till mig för jag berättade för ett tag sedan att köket blivit renoverat så där mest i förbifarten. Dessutom la jag ut ett par bilder på köket på sociala medier som fick oerhört många likes. Hursomhelst så gick jag aldrig närmre in på i det där tidigare inlägget om vilket byggföretag det är som hjälpt mig. Jag tänkte därför att jag skulle ta och berätta för er att det är ett företag som heter Örkulla Bygg & Fastighetsservice som har renoverat mitt kök. 

Jag är så oerhört nöjd med hjälpen som jag fick av det här företaget och jag skulle faktiskt vilja ta och starkt rekommendera er alla som söker efter kompetent hjälp inom bygg i Uppsala med omnejd att ta hjälp av just Örkulla Bygg & Fastighetsservice. De är väldigt duktiga på att ta sig an de allra flesta slags uppdrag inom bygg här i Uppsala och har en riktigt bra kundservice som det inte finns något alls att klaga på. Dessutom är det här ett byggföretag som det är prisvärt att anlita. Eftersom det finns en hel del företag inom den här branschen förstår jag så väl att det inte är lätt att veta vilket företag verksamma inom bygg i Uppsala med omnejd som man bör välja, därför hoppas jag att min personliga rekommendation på Örkulla Bygg & Fastighetsservice ska göra det lite enklare för er att välja rätt.